Urmează aceste reguli înainte de spălarea părului!

Urmează aceste reguli înainte de spălarea părului! Ce trebuie să faci înainte de spălarea părului, astfel încât părul tău să strălucească?

Părul tău suferă la fel de mult ca și tine în perioada anotimpului rece. Pentru ca lui să îi fie bine, trebuie să îi acorzi timp. Frigul și vântul usucă nu doar pielea, ci și părul. Tocmai de aceea trebuie să găsești modalități prin care să îl hidratezi. În acest sens, poți recurge la un ulei de păr.

Cum aplic uleiul de păr și ce tip de ulei de păr este mai potrivit pentru părul meu?

Uleiul poate fi aplicat înainte de a-ți spăla părul, iar pentru rezultate optime trebuie lăsat să acționeze 20-30 de minute. Cum te va ajuta acest ulei? Părul tău va fi mai hidratat și mai plin de strălucire. De ce trebuie să ținem cont? Ei bine trebuie să amesteci două uleiuri diferite care sunt recunoscute ca având beneficii directe asupra părului. Dacă nu ai utilizat până acum astfel de uleiuri, îți recomand să utilizezi uleiul de ricin și uleiul de măsline.

Trei reguli de aur pentru ca tratamentul cu ulei de ricin și ulei de măsline să dea roade

În acest amestec poți adăuga Vitamina E și sau vitamina A. Aceste două vitamine previn căderea părului. Este foarte important să respecți trei reguli, astfel încât tratamentul să aibă rezultate. Prima regulă este aceea de a lăsa aceste uleiuri cel puțin 20 de minute pe păr. Cea de-a doua regulă presupune spălarea părului cu apă călduță. În caz contrar, părul tău va fi mai uscat și mai aspru la atingere. Cea de-a treia regulă este aceea de a apela la un balsam sau mască de păr profesională. Noi v-o recomandăm pe cea de la Wella, dar dacă ești adepta tratamentelor organice, avem soluții și în acest sens.

Mască de păr pe bază de iaurt și ou!

În funcție de lungimea părului, poți pregăti unul-două ouă, pe care le poți amesteca cu 1-2 linguri de iaurt. Acest amestec poate fi utilizat pe post de balsam de păr. Este un balsam organic de păr, dar cu rezultate la fel de îmbucurătoare ca și în cazul tratamentelor profesionale de păr.

 

You May Also Like