Trucuri pentru barba care să te avantajeze!

Forma și structura facială sunt factori foarte importanți atunci când un bărbat își alege cum să-și poarte barba. Din moment ce anumite stiluri nu arată bine pe anumite fețe, cel mai bine este să știi care sunt stilurile care ți s-ar potrivi cel mai bine. Mai mult, atunci când vine vorba de fața rotundă, bărbații trebuie să fie ușor mai atenți, deoarece aceasta este mult mai complexă și necesită trucuri pentru a o face mult mai masculină.

Astfel, cheia pentru o barbă perfectă dacă ai fața rotundă este alegerea unui stil care să te facă să pari mai slab.

14137850_1086185404750354_676305847_n

Trucuri pentru barba care să te avantajeze!

Alege o barbă scurtă și bine definită

Acest stil de barbă pare să contribuie la o definire a trăsăturilor tale. Atât barba, cât și mustața vor fi tunse scurt, abia vizibile. De asemenea, ai libertatea de a decide dacă mustața să fie unită cu barba sau să fie despărțite.

14139101_1086178808084347_1769441707_o

Trucuri pentru barba care să te avantajeze!

Barba abia vizibilă, unită cu perciunii

Dacă nu ești prea obsedat de ideea de a avea fața proaspăt bărbierită, atunci o barbă abia crescută și o mustață crescută în mod natural este cel mai simplu truc pentru un stil masculin definit. Dacă vrei totuși să ai o barbă îngrijită, chiar dacă nu ai părul prea mare, atunci poți recurge la serviciile unui stilist.

14114000_1086187474750147_566899521_o

Trucuri pentru barba care să te avantajeze!

Barba clasică

O versiune a bărbii clasice pentru o față rotundă este barbă purtată de Kenya West. El este cunoscut pentru fața rotundă. Acesta poartă, un cioc normal, în scopul de a-și face fața mai lunguiață. Dacă alegi acest stil de barbă trebuie să detașezi barba de perciuni. Dacă nu vei face acest lucru, atunci vei da impresia unei fețe și mai rotunde.

Trucuri pentru barba care să te avantajeze!

Barba minimalistă

Iată un stil de barbă, care nu necesită multă imaginație, da rest în același timp mereu în trend și elegantă. Aceasta este potrivită oricărui stil. La acest tip de barbă, toată fața este acoperită de păr, însă părul este tăiat scurt și este abia vizibil. Acest tip de barbă este potrivit persoanelor care au culoarea tenului în ton cu nuanța bărbii.

Deși am prezentat doar patru moduri în care tu îți poți ține barba dacă ai fața rotundă, cu siguranță există multe alte trucuri. Mai mult, fiecare formă a feței este unică, motiv pentru care tu ai nevoie de o barbă adaptată stilului tău și formei feței tale. Ce te faci dacă nu ți-ai descoperit acest til? Hmm lasa barba pe mâna specialiștilor de la Tu Estilo Beauty Studio!

You May Also Like