Păstrează cât mai mult culoarea părului vopsit. Află cum poți face asta!

Păstrează cât mai mult culoarea părului vopsit. Află cum poți face asta! Află cum poți face asta!

Cheltuim bani și timp pentru a obține culoarea perfectă a părului. Cu toate acestea culoarea dispare înainte să apucăm să ne bucurăm de ea. Astfel pentru a economisi bani și timp este indicat să recurgem la o serie de trucuri, astfel încât să păstrăm cât mai mult nuanța părului vopsit.

Păstrează cât mai mult culoarea părului vopsit. Află cum poți face asta! Evită dușurile fierbinți.

Apa caldă nu doar usucă pielea, ci și reduce persistența culorii părului vopsit. Astfel șamponul trebuie îndepărtat de pe păr cu apă la temperatura camerei. Treptat părul trebuie să fie clătit cu apă cât mai rece, astfel încât cuticula să se sigileze și să se hidrateze.

Păstrează cât mai mult culoarea părului vopsit. Află cum poți face asta! Protejază-ți părul de razele de soare și de aparate care au un aport termic ridicat. 

Pentru a-ți menține mai mult culoarea pe păr, utilizează un tratament pentru a-ți proteja părul de razele solare. În acest sens, poți recurge la tratamente pe bază de vitamina E. Dacă vrei să te bucuri mai mult de culoarea părului, evită pe cât posibil aparatatele electronice cu aport de căldură, cum ar fi uscătoarele de păr și plăcile de păr. Aceste aparate decolorează părul și pentru că acesta este deshidratat dacă este supus unor temperturi ridicate.

Dacă nu renunți la uscător și la placa de păr, atunci este indicat să utilizezi un tratament care să îți oferă protecție de fiecare dată când părul este supus unor temperaturi ridicate.

Păstrează cât mai mult culoarea părului vopsit. Află cum poți face asta! Utilizează șampoane special dedicate părului vopsit.

Este evidentă că părul îți pierde culoarea pe măsură ce este spălat mai des. Cu toate acestea, părul nu poate rămâne nespălat. Dacă tot nu sunt alternative în acest sens, poți recurge la șampoanele special realizate pentru părul vopsit. În același scop poți recurge la o mască pentru păr sau chiar poți merge la saloane de înfrumusețare pentru tratamente profesionale.

 

You May Also Like