Epilarea definitivă folosind IPL versus epilare definitivă SHR

Epilarea definitivă folosind IPL versus epilare definitivă SHR. Epilarea definitivă, folosind IPL

Atunci când se utilizează procedura clasică de epilare definitivă a părului (epilarea definitivă prin IPL) energia este eliberată prin impulsuri unice. Cu cât firul de păr este mai gros, cu atât este necesară o energie mai mare. Cu toate acestea, pielea conține melanină. Datorită acestui fapt, ea absoarbe energie, lucru care nu este tocmai plăcut.

Acesta este motivul pentru această metodă de tratament este adesea considerată dureroasă și neplăcută. În plus, există întotdeauna pericolul efectelor secundare nedorite.

Epilarea definitivă folosind IPL versus epilare definitivă SHR. Epilarea definitivă prin SHR, caracteristici

În loc de impulsuri unice cu energie ridicată, metoda SHR utilizează mai multe tipuri de impulsuri. Aceste impulsuri sunt eliberate cu energie dispusă în mod proporțional. Prin numărul mare de impulsuri, aceeași cantitate de energie  aplicată pe suprafața pielii tratate, fără a efecta epiderma.

Este bine cunoscut faptul că proteinele își pierd calitățile în cazul în care iau contact cu temperaturi de peste 43 ° grade Celsius. În timpul tratamentului de epilare definitivă cu metoda SHR, zona tratată se încălzește până la 45 ° C – 50 ° C. Țesutul din jur servește ca rezervor de energie, astfel încât temperatura papilelor părului și a celulelor este menținută.

În plus, epilarea definitivă prin metoda SHR marchează un mare progres pentru strategia permanentă de îndepărtare a părului cu ajutorul luminii. În timpul ședințelor de epilare definitivă prin metoda SHR, sunt realizate mișcări lente, iar presiunea asupra suprafeței epilate este redusă.

Aplicarea acestei tehnologii are loc rapid si confortabil. Pacientul primește un tratament sigur, eficient și aproape fără durere. Epilarea definitivă prin SHR utilizează metoda prin alunecare. Metoda prin alunecare este caracterizată de precizie, în primul rând. Iar în al doilea rând, previne înroșirea pielii epilate.

Se recomandă șase până la opt runde de ședințe de epilare definitivă prin metoda SHR. Aparatul acționează atât pe orizontal, cât și pe vertical. Epilarea definitivă SHR  este eficientă pentru toate tipurile de păr și piele. Acțiunea aparatului de epilare definitivă Intense 3000 SHR E-light nu este una cu efecte adverse.

Iar ceea ce este mai important, epilarea definitvă prin SHR se poate face și pentru pielea bronzată.

You May Also Like