Cum tratez unghiile care se exfoliază? Cauze și remedii

Cum tratez unghiile care se exfoliază? Cauze și remedii. Ce tipuri de probleme putem întâmpina cu unghiile?

Unghiile pot avea o serie de probleme. Ele pot fi fragile, pot suferi modificări de culoare, se pot exfolia sau își pot schimba forma. Unghiile fragile sunt uscate și se pot exfolia. Anomalii ale unghiilor pot fi cauzate de o afecțiune relativ minoră cum ar fi sindromul unghiilor fragile, adesea cauzat de o lipsă de hidratare. De asemenea, acestea ar putea rezulta dintr-o lipsa de fier sau zinc.

Cele mai multe tratamente pentru unghii casante sunt cele cauzate de acești doi factori. În acest articol, vorbim despre modul în care tratăm unghiile care se exfoliază. Vitaminele sunt un factor cheie în păstrarea corpului sănătos. Acestea contribuie și la sănătatea unghiilor. Cele mai indicate vitamine pentru tratarea unghiilor sunt Vitaminele A și C. Vitaminele A ș C pot fi luate din masarea mainilor și unghiilor cu ulei de măsline sau cu extract din cătină.

Cum tratez unghiile care se exfoliază? Cauze și remedii. Mare parte dintre problemele unghiilor pot fi tratate cu vitaminele A, B, C și E.

Complexul de vitamina B, este și el foarte important pentru sănătatea unghiilor. Vitaminele B pot fi luate din suplimente de vitamine, dar și din fulgi de ovăz, banane, ciuperci, alune, soia. Nu este clar cât de eficiente sunt vitaminele B sau prin ce mecanism funcționează. Cu toate acestea, o serie de studii au demonstrat că acesta întăresc copitele cailor.

Cum tratez unghiile care se exfoliază? Cauze și remedii. Utilizează infuzia de coada calului pentru unghii mai sănătoase.

În teste aplicate femeilor, complexul de vitamine B a contribuit cu 25 de procente la îngroșarea unghiilor. O carență ridicată de vitamine au femeile însărcinate și persoanele care au abuzat de alcool. Plantă cunoscută sub numele de coada calului este adesea folosită pentru tratarea unghiilor fragile.

Cum procedezi? Efectiv pui la infuzat frunzele și tulpinile de coada calului, iar după ce se răcește această concentrație, trebuie să vă țineți unghiile în această concentrație. După cele 20 de minute, unghiile trebuie să fie masate cu ulei de măsline și zeamă de lămâie.

You May Also Like