Cum să avem grijă de mâinile și unghiile noastre iarna?

Cum să avem grijă de mâinile noastre iarna?

Iarna sosește, iar fiecare schimbare de temperatură aduce cu ea emoție pentru starea noastră de bine și pentru aspectul mâinilor noastre. Alături de bucuria noului sezon ar trebui să ne pregătim pentru schimbările meteo, astfel încât să arătăm bine și să ne simțim confortabil în orice moment.

În plus, față de bucuria sărbătorilor, iarna înseamnă uscarea pielii, deshidratare și aspect tern al pielii. Pentru a depăși aceste reacții și a avea mâini care să arate în permanență bine, tot ce trebuie să facem este să ne pregătim mâinile pentru schimbare. Fiind un salon de înfrumusețare, am decis să te ajutăm cu o serie de sfaturi pentru îngrijirea mâinilor. Aceste sfaturi te vor ajuta să ai mâinile îngrijite și aspectul manichiurii să fie unul plăcut.

Primul și cel mai important lucru este să investești într-o cremă de mâini hidratantă.

Aplică o cremă hidratantă pe mâini și unghii, astfel încât manichiura și piela mâinilor să fie în permanență hidratate. Cel mai bine este să porți o astfel de cremă tot timpul cu tine, astfel încât să o utilizezi ori de câte ori este nevoie.  

Masează-ți mâinile timp de 10 minute în fiecare seară

Masează-ți mâinile și unghiile în fiecare seară. Aplică o cremă hidratantă pentru mâini și unghii și masează-ți mâinile și unghiile timp de 10 minute. Acest masaj te va ajuta să îți îmbunătățești circulația sângelui și să ai mâini mai luminoase. Rezultatul  va fi unul plăcut, deoarece mâinile frumoase îți vor scoate în evidență și manichiura, indiferent că vorbim de manichiură clasică sau de manichiură cu ojă semipermanentă.

Consumă cel puțin 2 litri de apă pentru un aspect hidratat al mâinilor și unghiilor

Temperaturile scăzute de afară contribuie la deshidratarea organismului și a pielii. Pentru a diminua acest proces, dermatologii recomandă consumul de apă și lichide. De altfel, niciun tratament dermatologic nu are efecte optime fără un consum de apă adecvat. 

Nu îți ține mâinile în apă fierbinte

Apa fierbinte usucă pielea. Cosmeticiana Tu Estilo Beauty Studio nu o recomandă în niciun anotimp. Nu doar usucă pielea, dar și diminuează din rezistența ojei clasice sau a gelului de pe unghii

Așadar, ți-am spus ce trebuie să faci pentru maini impecabile și unghii hidratate în timpul iernii. Mai rămâne să îți spunem că de realizarea unei manichiuri perfecte se ocupă manichiurista Tu Estilo Beauty Studio. Te poți programa aici. 🙂

You May Also Like