Cum îmi îngrijesc părul îndreptat cu placa?

Cum îmi îngrijesc părul după ce l-am îndreptat cu placa? Despre plăcile de păr care eliberează ioni negativi și îți protejează părul.

Tot mai multe persoane își îndreaptă părul cu placa de întins părul. În prezent, există și plăci care eliberează ioni negativi, iar acțiunea lor nu este una dăunătoare părului tău. Cu toate acestea, există încă destul de multe plăci care deteriorează părul.

Cum îmi îngrijesc părul după ce l-am îndreptat cu placa? Tunde-ți părul la un interval de 3-4 săptămâni.

Așadar, dacă obișnuiești să îți îndrepți părul cu placa și ți-ai ars părul, primul pas este să înlături porțiunile deteriorate. Poți apela la o tunsoare normală. Și așa ai certitudinea că dezhidratarea părului nu se extinde și mai mult. Părul tău nu va mai părea lipsit de vitalitate și va reveni la luciul natural.

Vârfurile părului tău sunt cele care se deteriorează primele. Tocmai de aceea, îți recomandăm să îți tunzi părul la un interval de o lună. După ce părul este îndreptat cu placa, vârfurile părului se desprind, până ce toate proteinele care mențin părul sănătos se pierd. Soluția? Ar fi ca tu să tai 2-3 cm din păr, atfel încât să îi permiți regenerarea.

Cum îmi îngrijesc părul după ce l-am îndreptat cu placa? Alege tratamentele potrivite, pe bază de keratină.

Când părul este ars, își pierde parțial sau definitiv o proteină importantă, numită keratină. Tocmai de aceea, este important ca tu să găsești metode prin care să recapeți keratina. Poți face asta prin alegerea alimentelor care conțin keratină. Dacă părul tău are suficientă Keratină, atunci el este mai sănatos, mai strălucitor și mai elastic.

Părul tău primește keratină, prin aplicarea balsamurilor de păr, a măștilor de păr sau a tratamentelor de păr pentru regenerarea părului. Tu Estilo Beauty Salon utilizează o serie de tratamente în acest sens, recurgând la produse profesionale speciale pentru îngrijirea părului deteriorat, după ce acesta a fost îndreptat cu placa.

Este important să știm că razele solare sunt la fel de dăunătoare, precum sunt și plăcile de îndreptat părul. Nu contează dacă este vară sau iarnă sau dacă cerul este înnorat. Razele UV sunt capabile să penetreze cuticula și să ardă părul. Pentru a evita acest lucru, ar trebui să recurgeți la tratamente de îngrijirea părului. Mai mult, poți cere sfatul specialiștilor. Aceștia îți vor spune cum să utilizezi tratamentele pentru protecția părului sau ce tip de tratamente să alegi.

You May Also Like