Vrei un păr puternic și sănătos? Află cum să îl ai!

Vrei un păr puternic și sănătos? Află cum să îl ai! Probabil multe dintre voi sunteți în căutarea unui tratament care să vă ajute să aveți un păr sănătos, însă obținerea unui păr sănătos și puternic cere dedicare. Prin consumul de alimente ce ajută la consolidarea părului, evitând practicile styling dăunătoare și răsfățându-vă cu șampoane și balsamuri de înaltă calitate. Iată câteva trucuri pe care nu trebuie să le pierdeți din vedere.

Vrei un păr puternic și sănătos? Taie vârfurile deteriorate

În cazul în care parul tău este foarte deteriorat, ia în considerare tăierea părților cele mai deteriorate. Înlăturarea părului spicuit, îi va conferi acestuia un aspect mai sănătos; aceasta va împiedica, de asemenea, deteriorarea firului de păr pe toată lungimea acestuia.

Cunoaște-ți mai bine părul!

Dacă acest lucru îți este imposibil, adresează-te unui hairstylist al salonului nostru de înfrumusețare. Atunci când știi ce tip de păr ai, ești mai în măsură să-l păstrezi sănătos prin satisfacerea nevoilor sale.

Utilizează un sampon și un balsam de bună calitate, concepute pentru tipul părului tău. În cadrul salonului Tu Estilo, gama de șampon utilizată este din gamaWella Professionals. Dacă ai părul rar, poți utiliza șamponul pentru volum; dacă ai părul gras, poți utiliza un șampon de curățare intense etc.

Masează-ți scalpul regulat

Masarea scalpului părului crește fluxul sanguin către foliculii de păr, ajută scalpul și ajută la reducerea stresului. Acest lucru va ajuta nu numai în menținerea unui păr sănătos, poate chiar ajuta la reducerea și / sau stoparea pierderii părului. Masează scalpul, blând, în timp ce samponezi părul.

Asigură-te că propriile tratamente, utilizate acasă sunt cele potrivite părului tău

Chiar dacă nu îți permiți să utilizezi măști de păr scumpe, îți poți răsfăța părul la domiciliu, cu următorul tratament:

  •  masaj al scalpului si vărfurilor părului cu ulei de cocos,  măsline sau de jojoba, cald. Uleiul de jojoba este foarte bun pentru toate tipurile de păr;
  • înfășoară un prosop cald, umed în jurul capului. Acest lucru va ajuta uleiul să penetreze părul. Dar asigură-te că nu este prea cald;
  • aplică o mască de păr potrivită pentru tipul tău de păr.Tipul de mască va depinde de tipul părului. Pentru părul uscat, aplică o pastă din 1 sau 2 albușuri de ou și miere; pentru păr gras, se aplică o pastă din gel de Aloe Vera.

You May Also Like

[instagram-feed]