Tratamente dermato

IPL-SHR este un tratament modern ce se bazeaza pe actiunea la nivelul epidermei si dermei intr-un mod non-invaziv, prin intermediul luminii intens pulsate. La nivelul dermei, IPL actioneaza prin stimularea generarii de colagen cu rol important in mentinerea elasticitatii si fermitatii pielii. La nivelul epidermei, IPL actioneaza prin eliminarea cosurilor sau urmelor de acnee, eliminarea vaselor de sange sparte, uniformizarea culorii tenului prin eliminarea petelor de culoare actionandu-se la nivelul rezervelor de melanina.

Linii de expresie și riduri

Primul rid vizibil este de multe ori mai deranjant decat primul fir de par alb. Ridurile sunt mai dificil de ascuns si de acceptat, mai ales in cazul doamnelor, si sunt cu atat mai neplacute atunci cand apar la varste cand suntem inca siguri de fermitatea tenului nostru. Multe persoane cauta metode diverse de a le ascunde sub machiaj, de a le netezi cu creme mai mult sau mai putin naturale sau de a le elimina prin liftinguri de piele sau injectii Botox. IPL este o solutie care poate sa aiba un efect extraordinar mai ales pentru persoanele nu foarte inaintate in varsta.

Fata (pana la gat) <price>120lei </price>

Decolteu<price>120lei </price>

Gat<price>100lei </price>

Maini (ambele) <price>100lei</price>

Pete solare și de bătrânețe

Uniformizarea culorii pielii prin IPL-SHR este o alternativa mai simpla, mai eficienta si mai rapida la diversele creme dermatologice de pe piata sau chiar la unele tratamente medicamentoase. Cu ajutorul impulsurilor de fascicule luminoase, tehnologia IPL actioneaza fara a produce leziuni ale pielii.

Petele de culoare inchisa ale pielii pot avea numeroase cauze: genetice, inaintarea in varsta, diverse afectiuni sau expunerea indelungata la soare fara o protectie UV.

Fata (toata fata) <price>155lei</price>

Partial fata<price>85lei</price>

Decolteu<price>155lei</price>

Maini (ambele)<price>100lei</price>

Acnee

Sistemul care trateaza eficient cauza acneei
Lumina pulsata la o frecventa de 430nm-1200nm
IPL-SHR este un tratament inovator pentru acne, actionand direct asupra bacteriilor ce auzeaza aceasta afectiune. Impulsurile de fascile luminoase trateaza acneea fara a face uz de medicamente, fara durere si fara discomfort.
8 din 10 adolescenti sufera de o forma sau alta de acnee.
Sute de persoane cauta zilnic un tratament pentru acnee in Romania.

Fata (pana la gat)<price>230lei </price>

Gat<price>135lei </price>

Partial spate<price> 350lei</price>

Cicatrice, Vase capilare și Alunițe

Ingrijirea fetei este o prioritate pentru numeroase persoane. Sunt insa situatii cand anumite afectiuni ale pielii nu pot fi prevenite sau controlate si ajung sa fie cauza unui aspect inestetic. Este si cazul spargerii vaselor capilare faciale care dau nastere unor pete sau firisoare de culoare. Majoritatea nu au un efect negativ asupra organismului, insa au un efect nedorit la nivel estetic. Indepartarea lor nu este foarte simpla prin metodele traditionale de tratament, dar IPL - SHR este un tratament modern ce poate rezolva aceste mici afectiuni a pielii intr-un mod foarte simplu.
Persoanele afectate de spargerea vaselor capilare faciale sunt foarte interesate sa apeleze la un tratament care sa redea aspectul curat, uniform al tenului. Solutia IPL-SHR oferita cu ajutorul aparatelor INTENSE este extrem de potrivita in acest sens prin precizia cu care se actioneaza si rapiditatea cu care efectele isi fac aparitia.

Cicatrice

Fata (pana la gat) <price>200lei</price>

Corp (pana la 10cm2) <price>150lei</price>

Vase capilare

Fata (pana la gat) <price>145lei</price>

Corp (pana la 10cm2) <price>135lei</price>

Picior (pana la 10cm2)<price>135lei</price>

Alunițe

Alunita - 1 buc / 1 flash <price>10lei</price>

Întindere și elasticitate

De multe ori apreciem o persoana ca fiind mult mai in varsta sau mult mai tanara decat este in realitate, iar aspectul pielii este unul din elementele care ne impinge catre o astfel de apreciere, constient sau inconstient. Si nu este vorba neaparat de riduri sau lipsa lor, ci de un ten lipsit de stralucire sau dimpotriva, de un ten fara imperfectiuni. Tehnologia IPL-SHR poate intineri pielea printr-o metoda simpla si la indemana oricui. Nu este un truc de vedeta, ci o solutie bazata pe ani de cercetare.
Vedetele sunt etalonul frumusetii, dar orice persoana isi doreste, daca nu sa aiba un look demn de platourile de filmare, cel putin un aspect al tenului si al pielii care sa degaje tinerete si prospetime. Cu tratamentul IPL-SHR nu este nevoie de retete secrete sau ingrediente de zeci de mii de euro, ci de cateva sedinte care sa actioneze la nivelul straturilor pielii. 

Lifting ochi si buza <price> 100lei</price>

Lifting gat <price>100lei </price>

Lifting abdomen superior <price> 210lei</price>

Lifting abdomen inferior <price>210lei </price>