Epilare definitiva

Ce este epilarea definitivă prin SHR?

Epilarea definitivă este tot mai populară în ultimii ani, dar odată cu popularitatea sa, s-au dezvoltat și noi tehnologii și metode de îmbunătățirea experienței utilizatorului. Epilarea definitivă prin SHR, este tehnologia aleasa de salonul Tu Estilo Beauty Studio. Epilarea definitivă prin SHR este cea mai nouă și eficientă tehnologie de epilare definitivă. Aceasta îți asigură o piele netedă, costuri reduse și făra durere. Epilare definitivă prin SHR nu are efecte adverse și poate fi utilizată și de persoanele care au fost la plajă sau la solar, fără ca în urma procedurii pielea, să prezinte inflamații sau roșeală severă.

Cine oferă servicii de epilare definitivă prin SHR?

Vino la Tu Estilo Beauty Studio și beneficiază de serviciile de epilare definitivă prin SHR. Vei avea parte de un mediu prietenos, de personal bine instruit și atent la nevoile tale, precum și de aparate de ultimă generație.  

Salonul nostru este situat în zona Dristor, la 5 minute de stația de metrou Dristor. Pentru a ajunge la Tu Estilo Beauty Studio poți utiliza mijloacele de transport în comun (metrou, RATB și tramvai) sau cu autoturismul personal. Adresa și datele de contact e găsești aici.

Cine poate beneficia de epilare definitivă prin tehnologia SHR?

Epilare definitivă SHR pentru femei

Dacă ești femeie și epilarea este o parte integrată a ritualului tău de frumusețe, poți alege epilarea definitivă SHR pentru față și pentru diferite părți ale corpului tău. Chiar dacă până acum ai recurs la metode convenționale de epilare, epilarea definitivă prin SHR este cea mai eficientă. Aceasta te scapă definitiv de părul de pe corp și față, contrar miturilor existente, cum că pe anumite părți  ale corpului părul ar reapărea. Tehnologia SHR funcționeza chiar si la persoanele care au parul deschis la culoare.

Epilare definitivă SHR pentru bărbați

Printre preocupările de înfrumusețare ale bărbaților, cele mai frecvente sunt cele legate de podoaba capilară (de pierderea părului); iar la cealaltă extremă sunt bărbații care au prea mult păr în anumite zone ale corpului și doresc să scape de el. Chiar dacă pentru un procent din populația masculină, părul pe corp este semn de masculinitate, există extrem de mulți bărbați care vă existența părului pe corp ca fiind inestetică și neigienică.

Serviciile de epilare SHR, oferite de Tu Estilo Beauty Studio sunt special gândite pentru cea de-a doua categorie de bărbați. Această tehnologie are rezultate chiar și în cazul firului de păr mai gros. Bărbații ar trebui să aleagă această tehnologie, deoarece nu este dureroasă,are rezultate minunate, are un sistem integrat de răcire în sondă, utilizează o tehnica confortabil a mișcărilor și  un nivel de energie scăzut pentru a obține rezultate de durată. 

 Pentru bărbați realizăm epilare definitivă pentru următoarele zone ale corpului: axilă, abdomen, lombar și piept.

Mai jos vezi prețurile standard și imediat sub găsești un link unde poți vedea dacă sunt vouchere, reduceri sau promoții disponibile în aceasta perioadă. 

Epilarea definitiva prin lumina intens pulsata cu tehnologia SHR care vine cu rezultate garantate, oferind o epilare fara durere, rapida si eficienta. Prin aceasta metoda care actioneaza direct asupra foliculilor, se pot epila eficient si definitiv zonele cu par des si gros si chiar zonele cu par rar si subtire.
Efectele metodelor traditionale de epilare palesc in fata rezultatelor obtinute cu tehnologia de epilare definitiva cu IPL. Dupa numarul recomandat de sedinte, pielea este curatata complet, iar foliculii vor disparea chiar si din zonele mai dificile.
Daca metodele traditionale ofera o "libertate" de doar cateva zile sau saptamani, si acestea obtinute cu efort si deseori durere, epilarea definitiva prin IPL elimina total nevoia de a mai reveni asupra anumitor zone.

Epilare definitivă

Abonament

Abonament - 4 ședințe <price> 20% discount </price>

Abonament - 6 ședințe <price> 30% discount </price>

Abonament - 8 ședințe <price> 45% discount </price>

Proceduri

Zona <price>Preț / zonă / ședință</price>

Mustata / Barbie <price> 80 Lei </price>

Pometi <price> 80 Lei </price>

Perciuni / Intersprancenos <price> 80 Lei </price>

Gat <price> 100 Lei </price>

Fata complet (mustata+barba+perciuni) <price> 200 Lei </price>

Axila - ambele Femei / Barbati <price> 110 Lei / 150 Lei </price>

Umeri <price> 200 Lei </price>

Omoplati <price> 200 Lei </price>

Dorsal (de la ceafa pana la mijocul spatelui) <price> 200 Lei </price>

Lombar (de la mijlocul spatelui pana la fesieri) Femei / Barbati <price> 130 Lei / 200 Lei </price>

Spate complet (ceafa + umeri +dorsal + lombar) <price> 500 Lei </price>

Abdomen Femei / Barbati <price> 130 Lei / 200 Lei </price>

Piept Femei / Barbati <price> 130 Lei / 300 Lei </price>

Brate - Lung <price> 230 Lei </price>

Mana - ambele <price> 80 Lei </price>

Fese <price> 170 Lei </price>

Interfesier <price> 80 Lei </price>

Bikini Line <price> 100 Lei </price>

Intim <price> 170 Lei </price>

Inghinal Total <price> 300 Lei </price>

Picioare - Scurt <price> 230 Lei </price>

Picioare - Lung <price> 500 Lei </price>

Intense 3000 SHR E-light

Noul Intense 3000 E-light imbina armonios avantajele tehnologiei IPL cu noua tehnologie SHR si cu rezultatele Radiofrecventei Bipolare (R.F.). Undele de radiofrecventa ajuta actionand independent de melanina firului de par sau de tipul de piele. Patrund in profunzime, generand o temperatura controlata de pana la 45 de grade Celsius optima pentru rezultate rapide si sigure.

Tehnologia E-light este recunoscuta pentru rezultatele pe care le ofera pe pielea inchisa la culoare, bronzata sau pe firele de par roscate, blonde sau albe, imposibil de epilat definitiv prin tehnologiile traditionale.

Intense 3000 E-light foloseste energie calorica optica prin tehnologia SHR si aduce un aport important de caldura. Aceasta functioneaza perfect in combinatie cu energia calorica emisa de radiofrecventa, aducand rezultate vizibile si importante. Terapia prin E-light foloseste mai multe lungimi de unda si radiofrecventa pentru a trata zona tintita. Tesuturile afectate de rozacee, pigmentare, vase capilare sau riduri vor absorbi nivelul de energie necesar pentru a distruge cauzele afectiunii. Acest lucru va permite in scurt timp reluarea procesului de producere a elastinei si colagenului. Dupa cateva sedinte, cu ajutorul tratamentului corespunzator, aspectul pielii va fi vizibil imbunatatit. Tenul va capata un aspect intinerit si luminos, semnele succesului pentru clientii dumneavoastra.

Aparatul poate fi folosit cu succes in tratamente de intinerire sau rejuvenare pentru gat, fata, decolteu sau maini, fiind sigur si confortabil. Datorita constructiei solide si materialelor de inalta calitate, poate fi folosit in mod continuu, iar interfata prietenoasa si software-ul inteligent accesate pe ecranul tactil color de 8,4 inch ofera suport pretios operatorului, care este asistat aproape complet. Mobil, de dimensiune mica, silentios si fiabil, aparatul Intense 3000 E-light se va adapta perfect cerintelor dumneavoastra de business si tratamentelor dorite de clienti.

Lasa-ne datele de contact si primești un voucher de reducere.