Frumosilor, aici e de voi!

Tu Estilo Beauty Salon este un salon de înfrumusețare în zona Dristor (sector 3, București) unde vei primi toată atenția de care ai nevoie. Nu este necesar să ajungi până în centrul lumii pentru a beneficia de servicii premium. La Tu Estilo trebuie să ajungi! Alege unul dintre serviciile: coafură, firzerie, manichiură clasică și semipermanentă, construcție gel și aplicare tips, pedichiură, makeup, epilare totală și epilare definitivă, tratamente faciale, solar, tratamente detoxifiere.

Suntem atenți cu tine

Considerăm că fiecare persoană este frumoasă, însă are nevoie de tratamente și soluți diferite de înfrumusețare.

Îți punem în valoare frumusețea

Pentru starea ta de bine, venim cu un centru de înfrumusețare dotat conform standardelor europene, cu profesioniști certificați și cu branduri renumite.

Te programezi online

Selectezi serviciul dorit, îți alegi specialistul, te programezi online în funcție de tipul tău liber și de disponiblitatea noastră.

  • Modul în care își este aranjat părul îți poate schimba cu până la 80% înfățișarea. Nu e cazul să faci rabat de la un look nou. Apelează la serviciile Tu Estilo, indiferent de cum vrei să îți fie aranjat părul.
  • Stilul părului tău este definit de tunsoare (frizerie), nuanță (culoarea părului) și coafură. Pe lângă acestea trei, la Tu Estilo beneficiezi și de tratamente necesare menținerii sănătății părului tău.
  • Mâinile sunt cele care te ajută să te exprimi atunci când cuvintele nu o mai pot face. Și atunci dacă ele sunt atât de generoase cu noi, se cuvine să le acordăm o atenție deosebită. Vino la Tu Estilo pentru o manichiură și o pedichiură impacabilă.
  • Constructie GEL/Aplicare Tips/Protectie gel pe unghie naturala/French permanent/Model permanent pentru niste unghii perfecte. TU Estilo te asteapta!
  • Straluceste! Fii in centrul atentiei! Produsele RICA transforma epilarea intr-o experienta placuta. Repechage&Naturys - Arata-i pielii tale ca o iubesti si mergi la un tratament facial! Vino sa te rasfeti la TU Estilo!
  • Makeup-ul este expresia a ceea ce suntem! Tipul de makeup ales ne poate spune imaginea și personalitatea unei persoane. Tu Estilo nu are doar makeup artiștii pregătiți, ci și produsele potrivite pentru a te pune în valoare.
  • Scapă de inesteticul păr crescut pe tot corpul tău, fie că alegi o procedură totală/ parțială / definitivă. Și vestea bună? Te poți convinge gratuit de eficiența procedurii de epilare definitivă.
  • Repararea vaselor de sange dilatate sau sparte, rozacee, vase capilare faciale sparte, anghioame, depigmentare pete solare/batranete, folicula, acnee. Te astepatm!