Rezultate concurs: Dovedește-ți dragostea pentru frumos!

Rezultate concurs: Dovedește-ți dragostea pentru frumos!

Concurs: Dovedește-ți dragostea pentru frumos! Începem luna iubirii cu surprize drăgălașe pentru iubitorii de frumos. Participă la concursul organizat de Tu Estilo Beauty Studio și câștigă unul dintre cele trei premii puse în joc!

Ce trebuie să faci pentru a intra în concursul ,,Dovedește-ți dragostea pentru frumos!”?

Prima etapă a concursului

1. Apreciază-ne pagina de Facebook.
2. Transmite-ne o fotografie cu tine, prin intermediul căreia să ne convingi că ești o persoană interesată de frumos. Adresa la care trebuie să trimiți fotografia este aceasta studio@tuestilo.ro. Ai grijă ca imaginea să surprindă o coafură bine realizată, un machiaj chic sau chiar ambele. În corpul mailului nu uita sa ne spui care este motivul pentru care frecventezi saloanele de înfrumusețare.

A doua etapă a concursului

Fotografiile care vor trece de prima etapă a concursului vor fi postate pe pagina noastră de Facebook și Instagram, iar tu trebuie să te asiguri că fotografia ta primește cât mai multe like-uri. Distribuie fotografia, iar la descrierea imaginii distribuite utilizează hashtag-urile #TuEstilo și #ConcursBeauty.

Premiul

Câștigătorul se desemnează în funcție de numărul de like-uri obținute de fotografiile înscrise în concurs și constă în:

Premiul I: 12 ședințe epilare definitivă inghinală totală + 10 ședințe epilare definitivă axială (aprox. 5000 lei)

Premiul II: Vopsit, Tuns, Spălat, Aranjat, Manichiură și Pedichiură (max. 500 lei – în funcție de vopsea)

Premiul III: Tuns, Spălat, Coafat (aprox. 100 lei)

Câștigătorul va fi anunțat în data de 24 februarie, atât pe pagina noastră de Facebook, cât și pe blogul TuEstilo.

6.REGULAMENT

Regulamentul detaliat al concursului poate fi citit pe site-ul Tu Estilo Beauty Studio.
#ConcursBeauty #TuEstilo

REGULILE CONCURSULUI:

1. Acceptarea Termenilor și Condițiilor: Prin încărcarea unei fotografii pentru Concursul de fotografie „Dovedește-ți dragostea pentru frumos!” ești de acord și acceptați termenii concursului (așa cum sunt ele definite mai jos).

2. Eligibilitatea: Concursul este deschis tuturor participanților care au 18 ani sau mai mult și locuiesc pe teritoriul Romaniei. Angajații Tu Estilo Beauty Studio nu pot intra în concurs.

3. Următoarele cerințe foto trebuie îndeplinite pentru a intra în concurs:
– Fotografia trebuie să fie opera originală a concurentului.
– Fiecare concurent trebuie să trimită un e-mail la contact@tuestilo.ro cu o fotografie, o scurta descriere, informațiile de contact (numele complet, data nașterii, numarul de telefon și adresa) până la 23 Februarie, înainte de ora 20:00.
– Fotografia trebuie să fie încărcata înainte de 23 februarie ora 23:59 pe Pagina de Facebook si Instagram Tu Estilo Beauty Studio.
– Fotografia trebuie să fie potrivită pentru publicare și nu poate fi violentă, ofensatoare, ilegală, pornografică, obscenă, indecentă sau în mod similar necorespunzătore după cum se consideră exclusiv de către sponsor
– Fotografia nu poate conține nici un conținut care este sau poate fi perceput ca fiind defăimător sau care reprezintă imaginea Tu Estilo Beauty Studio într-un mod negativ, sau în orice alt mod care nu este în concordanță cu marca/ reputația companiei Tu Estilo Beauty Studio după cum se consideră exclusiv de către sponsor.

4. Pentru a intra în concurs nu există nici o cerință de cumpărare a produselor sau serviciilor Tu Estilo Beauty Studio.

5. Premiul: TREI (3) premii: Câștigătorii vor fi primii votați, cu cele mai multe like-uri pe Paginile de Facebook și Instagram Tu Estilo Beauty Studio și care au urmat toate regulile și regulamentele concursului.

6. Anunțul câștigător: Câștigătorul concursului va fi anunțat pe Pagina de Facebook Tu Estilo Beauty Studio la data de 24 februarie ora 18:00

7. Cum se revendica premiul:
Sponsorul va încerca în mod rezonabil să notifice premiul câștigător prin numărul de telefon și / sau adresa de e-mail furnizată de concurent. În cazul în care un premiu nu poate fi acordat pentru orice motiv sau un câștigător nu este capabil să valorifice premiul pentru orice motiv. Sponsorul nu va fi obligat să atribuie nici un premiu.

8. Descalificări: Orice persoană care nu respectă toate regulile și regulamentele va fi descalificată din concurs.

9. Sponsorul concursului este: Tu Estilo Beauty Studio, București.
Dacă aveți întrebări despre concurs vă rugăm să sunați la 0765 206 080 sau să ne trimiteți un e-mail la studio@tuestilo.ro.
Va așteptăm cu nerăbdare fotografiile!

You May Also Like

[instagram-feed]