Remedii naturale pentru îndepărtarea petele negre de pe față

Remedii naturale pentru îndepărtarea petelor negre de pe față

Nu doar coșurile de pe față, ci și punctele negre și petele dau bătaie de cap tinerilor. Multe puncte sau pete negre pot fi ușor eliminate pentru a avea un ten strălucitor. Petele negre, punctele și alte semne de pe față se pot datora excesului în secreția de melanină a pielii.

Printre factorii care pot duce la acest lucru sunt expunerea prea mult timp la soare, dezechilibrul hormonal, sarcina, anumite medicamente, deficiențele de vitamine, lipsa de somn și prea mult stres.

Petele și punctele de pe față pot fi jenante și chiar conduc la o stimă de sine scazută. Din fericire, există mai multe tratamente, cum ar fi intervențiile chirurgicale cu laser. Remediile de acasă simple și naturale, de asemenea, pot reduce apariția petelor de pe față.

Îndepărtează punctele negre cu gel pur de Aloe vera

Aloe Vera are multe proprietăți vindecătoare și este un bun corector al petelor. Gelul său conține polizaharide care stimulează creșterea de noi celule ale pielii. În acest mod, gelul de Aloe Vera contribuie la reducerea petelor întunecate și vindecarea cicatricilor.

Pe site-ul Regina Plant puteți descoperi multe articole care fac referire la beneficiile pentru piele ale gelului de Aloe Vera. Acest gel poate ajuta la dispariția petelor de culoare închisă și altor pete ale pielii. De asemenea, gelul de Aloe Vera contribuie la luminozitatea pielii. Tot pe site-ul reginaplant.ro descoperim și faptul că gelul de Aloe Vera este mult mai eficient dacă este extras direct din frunza de Aloe Vera.

Frunzele de Aloe Vera pot fi cumpărate de aici. După ce cumpărați frunzele de Aloe Vera, extrageți gelul proaspăt de Aloe Vera;  aplicați-l direct pe petele întunecate și punctele negre; masați ușor zona cu vârful degetelor pentru câteva minute.

Lăsați gelul să acționeze timp de 15 la 20 de minute, apoi clătiți fața cu apă la temperatura camerei. Tratamentul se repetă zilnic, timp de câteva săptămâni.

You May Also Like

[instagram-feed]