Măști home made pentru revitalizarea tenului, primăvara

Din ce în ce mai multe prietene ale salonului nostru de înfrumusețare declară că sunt fane ale tratamentelor cosmetice cu ingrediente naturale. Și noi suntem! Ne selectăm cu grijă produsele și suntem într-un permanent research. Așa am dat de câteva rețete minune și ne-am gândit că este potrivit să le împărtășim cu tine. Despre ce este vorba? Despre două măști care îți vitaminizează pielea, după ce aceasta a trecut printr-o perioadă mai săracă de substanțe nutritive pentru ea.

Măști home made pentru revitalizarea tenului, primăvara

Rețete „home made” de îngrijire a pielii. Vremea rece este bună pentru unele lucruri cum ar fi schiul, oameni de zăpadă și consumul ocazional de ceai cald, dar pentru pielea noastră, este o tortură. De aceea, când se apropie vremea primăverii, pielea uscată și crăpată, trebuie îngrijită și rehidratată pentru a fi gata să guste puțin din vremea însorită a primăverii.

Împreună cu zilele calde, mai lungi și pline de verdeață, flori, animale și vreme numai bună pentru copii, apar și o serie de ingrediente perfecte pentru vindecarea, hidratarea și îngrijirea pielii. Dacă vizitezi o piață din vecinătatea casei tale, te poți aproviziona cu unele dintre cele mai bune și mai eficiente fructe, legume și uleiuri – numai bune pentru a realiza produse de îngrijire a pielii la domiciliu. Mai jos, am prezentat câteva rețete naturale pentru produse de îngrijire a pielii.

Mască de față cu ou

Oul, simbolul primăverii și al unui nou început, a fost folosit de către femei, timp de secole, cu scopul de a vindeca pielea uscată. Ele sunt pline cu proteine și lecitină. Aceasta din urmă, este un lubrifiant natural pentru piele.

Ingrediente:
1 ou crud;
1 lingură de miere;
1 lingură de smântână;
Mod de utilizare: Se amestecă toate ingredientele și apoi se întinde amestecul peste față și  gât. Lasă masca să acționeze timp de 15-20 de minute, apoi se clătește cu apă călduță.

Mască cu morcov și lapte bătut

Este o mască potrivită pentru tipurile de piele, primavară este atunci când pielea ta are nevoie de protecție împotriva razelor de soare.
Ingrediente:
2 linguri de suc de morcov proaspăt;
2 linguri de lapte bătut pudră.

Mod de utilizare
Se amestecă sucul și laptele bătut până când vei obține o pastă omogenă. Răspândește amestecul pe pielea curată și lasă să acționeze timp de 10 până la 15 minute. Îndepărtează masca prin clătire cu apă călduță.

You May Also Like

[instagram-feed]