Descoperă beneficiile utilizării cremei cu SPF

Mereu am fost stresată de cei din jur să utilizez creme pentru protecție solară, deoarece încă de mică pielea mea se arăta a fi una extrem de sensibilă. Am învățat atât de mult despre protecție solară de la editorii de frumusețe, încât pot scrie cărți despre asta, dar există o cantitate alarmantă de oameni care sunt curajoși atunci când vine vorba de razele UV, care nu utilizează creme de protecție solară.

Am stat de vorbă cu mulți editori de frumusețe, care au declarat că mai sunt zile în care sar peste crema cu SPF. Dat fiind faptul că soarele a început să își facă simțită prezența, iar multe persoane care vin la salonul de înfrumusețare urmează aceeași ,,filozofie”, am luat decizia de a scrie despre.

Indiferent de motivul pentru care nu utilizăm o luțiune cu SPF, efectele nefaste sunt sunt aceleași. Pentru a vă convinge că nu este de joacă cu acest lucru, sfaturile unui dermatolog sunt cele mai indicate să vă convingă. Așa că, zilele trecute am cerut părerea unui medic dermatolog, Dr. Alina C. de la Regina Maria.

Iată principalele aspecte semnalate de aceasta:

Bronzul este frumos, însă pentru a te asigura că pielea ta nu are de suferit pe termen lung, aplică în mod corect produsele de protecție solară. 

Pentru ca pielea ta să nu fie afectată de soare, asigură-te că ai aplicat o cantitate suficientă de de loțiune. Masează pielea, până ce loțiunea pătrunde în corp. Foarte important este să aplici loțiunea de protecție solară cu 15 minute înainte de a merge la plajă.

După ce ai intrat în apă, crema cu protecție solară rămâne, însă nu este bine să riști. Sfatul Dr. Alina C. este acela de a utiliza din nou crema pentru protecție solară.

Zona ochilor este cea mai sensiblă, atunci când vine vorba de razele solare, aplică o cremă cu factor de protecție, concepută pentru această zonă a ochilor. 

Nu este nimic nou ceea ce îți spun. Pielea din jurul ochilor este cea care are prima oară de suferit de pe urma ridurilor și a îmbătrânirii. În multe situații, procesul de îmbătrânire poate fi încetinit. Trebuie doar să ai grjă aplici tratamente potrivite. Aceste tratamente au la bază ingrediente cu efect nutritiv și hidratant, precum: Aloe Vera, emulsie de morcovi, vitamina E, Vitamina A etc.

Cremele de protecție solară trebuie să fie însoțite de loțiuni hidratante. Acestea din urmă trebuie să fie utilizate după ce ai stat o zi la plajă.

Este o formă de ajutor, pe care tu o acorzi pielii tale, dacă îi asiguri hidratarea, după fiecare zi de plajă, mai ales că, în timpul expunerii la soare, pielea pierde din apă. Complementar acestro tratamente, trebuie să recurgi la consumul de lichide și la consumul de fructe. Apa te ajută să restabiliști umiditatea pielii.

You May Also Like

[instagram-feed]