Ce aduce nou tehnologia SHR în epilarea definitivă?

Zilele calde sunt momente de bucurie și răsfăț, însă ne confruntăm și cu o mare bătaie de cap – prezența părului pe anumite zone ale corpului este inestetică, iar îndepărtarea lui ne ocupă mult timp. Există însă și o soluție – epilarea definitivă prin tehnologia SHR.

 Ce aduce nou tehnologia SHR în epilarea definitivă? Cum funcționează epilarea cu IPL?

Epilarea cu laser tradițional sau tehnologii IPL utilizează impulsuri scurte de aproximativ 2-300 milisecunde, aplicând o cantitate mare de energie (12-120 Joule pe un centimetru pătrat). Energia este transportată la rădăcina firului de par prin melanină, ajungându-se la o temperatură de 65-72 ° Celsius. Energia ajunge la rădăcina foliculului pilos numai prin melanină. Afecțiuni cutanate și celule roșii din sânge au un coeficient de absorbție similar cu melanină și, prin urmare, de asemenea, absorb nivelurile ridicate de energie produsă de laser și metodele IPL. Acest lucru poate duce la inflamarea zonei tratate și durează mai multe zile sau chiar săptămâni până la vindecarea acestora.

Cum funcționează epilarea definitivă cu tehnologia SHR?

Tehnologia SHR, pe de altă parte, utilizează melanina doar parțial (50%). Dispozitivele convenționale, care nu utilizează tehnologia SHR, pur și simplu transportă energia de-a lungul melaninei la foliculi. SHR transporta ușor energia prin piele și prin melanina la foliculii de par.

Cercetările au arătat că epilarea definitivă prin SHR-ul este metoda prin care are loc un proces de încălzire mai lent, dar mai este mult mai eficient pentru îndepărtarea permanentă a părului decât nivelurile ridicate și scurte de energie. Prin urmare, atunci când se utilizează SHR, dispozitivul este trecut peste țesuturi de mai multe ori (în mișcare) folosind energie joasă, dar cu o rată ridicată de repetiție (până la 10Hz, adică de 10 de ori pe secundă), în comparație cu metoda tradițională cu un singur tip de impulsuri de energie. Astfel, melanina parului, precum și țesutul celulelor stem, este încălzită cu energie scăzută într-un ritm lent și pe o perioadă mai lungă de timp, la o temperatură confortabilă de 45 ° Celsius.

Cum acționează epilarea definitivă prin tehnologia SHR?

Îndepărtează părul nedorit din următoarele zone: subraț, mustață, la nivelul membrelor, picioare, spate etc.

Intinerire a pielii: eliminarea ridurilor, alibirea pielii, eliminarea pistruilor, eliminarea acneei, eliminarea porilor etc.

Îndepărtarea rozaceelor.

Avantaje oferite de tehnologia SHR, în procesul de epilare definitivă

Tehnologia SHR este potrivită pentru toate tipurile de piele?

Epilarea definitivă prin tehnologia SHR este potrivită pentru toate tipurile de piele, acest lucru este posibil datorită tehnologiei și a tehnicilor utilizate. Spre deosebire de laserul tradiționale și epilarea cu IPL, SHR-ul poate fi utilizat pe tot parcursul anului fără a fi nevoie să eviți expunerea la soare.

Cate ședințe de epilare sunt necesare până la începărtarea definitivă a părului?

Pentru a trata pe deplin zona, astfel încât să poată fi îndepărtate pentru totdeauna firele de păr sunt necesare 6-10 tratamente. Tratamentele se vor face la intervale de patru săptămâni. La sfârșitul perioadei de tratamente, acestea pot avea loc la intervale de șase sau opt săptămâni.

 

You May Also Like

[instagram-feed]