Ai părul uscat și lipsit de vitalitate? Descoperă aceste tratamente!

Ai părul uscat și lipsit de vitalitate? Descoperă aceste tratamente! Pe lângă tratamentele special concepute pentru părul uscat, de la salonul de înfrumusețare, poți recurge și la măști naturale, care să compenseze lipsa răsfățului de la salon. Testează-le și spune ce rezultate ai avut cu ele!

Ai părul uscat și lipsit de vitalitate? Descoperă aceste tratamente! Mască de păr cu lapte și miere

Această mască pentru păr este uimitoare, deoarece va contribui la hidratarea părului în profunzime. Laptele este plin de grăsime, care face ca părul să fie moale la atingere și flexibil. Acidul lactic, ajută de asemenea la îndepărtarea celulelor moarte de pe scalp și la o mai bună oxigenare a rădăcinilor firului de păr.

Mierea atrage și reține umezeala. Dacă ești în căutarea unor modalități naturale pentru a-ți hidrata părul, atunci încearcă această mască cu lapte și miere. Folosind masca cu lapte și miere pe păr, înainte de a-l spăla, buclele tale se vor relaxa și  vei obține un fir de păr mai lin, mai moale și mai ușor.

Vei avea nevoie de:

  • ½ cană de lapte gras (utilizează smântână dacă ai părul foarte gros);
  • 1 linguriță de miere.

Încălzește laptele, adaugă mierea și amestecă până se dizolvă complet. Pune amestecul într-o sticla cu pulverizator, și pulverizează pe păr și scalp. Învelește capul într-un prosop. Lăsă masca să acționeze timp de 20-30 minute, apoi clătește bine. În continuare, spală părul cu un șampon natural pentru curățat părul și lasă-l să se usuce natural. Bucură-te de un păr moale și mătăsos!

Balsam cu avocado și lapte de cocos

Avocado este foarte bogat în grăsimi naturale, care formează o barieră protectoare, păstrând părul bine hidratat, moale și flexibil. Avocado, de asemenea, are un conținut ridicat de proteine (conține mai multe proteine decât oricare alte fructe). Acestea conferă rezistență și strălucire părului. Laptele de nucă de cocos este foarte hidratant și funcționează ca un balsam și un bun descâlcitor de păr. Amestecat cu ulei de măsline și miere, va reprezenta un adevărat festin pentru părul tău.

Vei avea nevoie de:

1 avocado copt;
1/2 cană de lapte de cocos;
1 lingură de ulei de măsline;
1 lingură de miere naturală (opțional).

Mărunțește avocado-ul, apoi pune-l într-un blender. Adaugă uleiul și laptele de cocos și amestecă până la omogenizare. Aplică această mască pe păr, asigurându-te că ajungi până la scalp. Învelește capul într-un prosop. Lăsă masca să acționeze timp de 20-30 minute, apoi clătește bine. În continuare, spală părul cu un șampon natural și apoi lasă-l să se usuce fără a folosi uscătorul. Să nu te surprindă, dacă părul este foarte moale și strălucitor.

You May Also Like

[instagram-feed]