Ai grijă de frumusețea ta, înainte de ziua nunții

Te pregătești pentru ziua nunții tale?  Ai grijă de frumusețea ta, înainte de ziua nunții. Știm cum este, deoarece multe viitoare mirese au călcat pragul salonului nostru de înfrumusețare. Este o perioadă frumoasă și stresantă, în același timp, dar tu trebuie să arăți impecabil. De ce? O singură dată ești mireasă… și probabil ai visat din copilărie la acest eveniment.

Gândește-te cum vrei să arate părul în ziua nunții tale. Caută sugestii de coafură pentru mirese. Vorbește cu un specialist de la Tu Estilo Beauty Studio și cere sfaturi cu privire la coafura care te avantajează.

După ce ai parcurs acest prim pas, trebuie să recurgi la tratamente pentru hrănirea părului tău. Aceste tratamente pot include măști de păr profesionale (pentru acestea trebuie să mergi la salonul de înfrumusețare) și tratamente naturale, pe care le poți aplica chiar tu acasă. Însă înainte de a recurge la un anumit tratament, asigur-te că ai identificat nevoile părului tău. Aici poți fi ajutat de un hairstylist de la salonul nostru de înfrumusețare.

Dacă mergi la salon, nu numai că vei avea parte de cele mai personalizate tratamente pentru părul tău, dar vei fi și răsfățata echipei Tu Estilo Beauty Studio.

Ai grijă ca pielea ta să aibă un aspect neted și hidratat

Pielea este greu de îngrijit, iar pentru ca ea să arate bine este nevoie de timp. Este bine de știut că anumite zone ale copului (de exemplu, coatele) necesită o atenție specială. Pentru ca pielea ta să arate bine în ziua în care vei fi mireasă trebuie să îți stabilești un ritual zilnic de hidratare a pielii. În plus, te poți relaxa cu câteva masaje la salon. 🙂

Scapă de grija părului de pe corp, chiar și în luna de miere, nu doar în ziua nunții tale

Fie că alegi epilarea clasică, fie că alegi să epilarea definitivă, mersul la salon este cea mai bună alternativă înaintea nunții tale. De ce spun acest lucru? Deoarece ceara utilizată în saloane este mult mai eficientă și nu afectează zonele epilate – asta în cazul în care alegi epilarea clasică.

Dacă alegi epilarea definitivă, începe să recurgi la ședințele de epilare cu câteva luni înainte de nuntă. Ai nevoie între 3-6 luni, pentru a scăpa definitiv de părul nedorit de pe corp. În cadrul salonului nostru de înfrumusețare, epilarea definitivă se face prin cea mai avansată tehnologie – epilarea definitivă cu SHR.

 

You May Also Like

[instagram-feed]